Радзимінська, К.2025-05-092025-05-092023Радзимінська, К. (2023). Інформаційний супровід обігу ікри осетрових риб. У О. В. Сидоренко (Ред.), Інновації в підприємництві і торгівлі. Товарознавство та комерційна логістика: Збірник наукових статей здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання. (с. 33–39). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/9813Дана стаття надає комплексну інформацію щодо важливості інформаційного супроводу обігу ікри осетрових риб. Надано загальну товарну характеристику ікри осетрових риб, проведено аналіз вимог до її якості, включаючи зовнішній вигляд, смак, аромат та показники хімічного складу. Особлива увага приділяється критеріальним факторам формування якості та гарантування безпечності ікри. Проаналізована законодавча база, яка регулює вилов та обіг ікри осетрових риб.ukAttribution 4.0 InternationalІнформаційний супровід обігу ікри осетрових рибArticle