АНТОНЮК Іринa, ANTONIUK IrinaМЕДВЕДЄВА Анжеліка, MEDVEDIEVA AnzhelikaМАРЦИН Тетяна, MARTHIN Tetiana2024-12-172024-12-172024Антонюк, I. Ю., Медведєва, А. О., & Марцин, Т. О. (2024) Кава. Какао. Шоколад (А. А. Мазаракі (Ред). Державний торговельно-економічний університет. Antoniuk, I. Yu., Medvedieva, A. O., & Martsyn, T. O. (2024) Coffee. Cocoa. Chocolate (A. A. Mazaraki (Ed.). State University of Trade and Economics.978-966-918-139-8https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/1254Наведено інформацію щодо історії розвитку кави, какао, шоколаду, видів та сортів кави, особливості обробки сировини, характеристики асортименту та технології окремих груп кави і напоїв на основі кави, какао, шоколаду. Навчальний посібник призначений для студентів, які навчаються за спеціальностями «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу», викладачів профільних ЗВО III–ІV рівнів акредитації, практичних працівників закладів ресторанного господарства та усіх, хто цікавиться кулінарією. Information is provided on the history of the development of coffee, cocoa, chocolate, types and varieties of coffee, features of raw material processing, characteristics of the assortment and technologies of individual groups of coffee and drinks based on coffee, cocoa, and chocolate. The coursebook is intended for students studying in the specialties "Food Technologies", "Hotel and Restaurant Business", "Hotel and Restaurant Business Management", teachers of specialized higher education institutions of III–IV levels of accreditation, practical employees of restaurant establishments, and everyone who is interested in cooking.otherкавакакаошоколадтехнологія кавових напоївтехнологія напоїв з какао та шоколадуправила подаванняcoffeecocoachocolatecoffee beverage technologycocoa and chocolate beverage technologyserving rulesКАВА. КАКАО. ШОКОЛАД COFFEE. COCOA. CHOCOLATEBook