Крутий, В.2025-03-172025-03-172024Крутий, В. (2024). Технологія пивного коктейлю з медом, імбирем та лаймом. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с.97–102). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7653У статті досліджується можливість використання меду, імбиру та лайму в технології пивного коктейлю, що підвищує його біологічну цінність. Розроблено харчові модельні композиції експериментальних зразків коктейлю, визначено раціональні кількості компонентів: пива, меду, імбиру та лайму. Визначено фізико-хімічні та органолептичні характеристики, розраховано хімічний склад готового продукту та побудовано модель якості коктейлю з підвищеним вмістом біологічно активних речовинukAttribution 4.0 InternationalТехнологія пивного коктейлю з медом, імбирем та лаймомArticle97–102