КРАВЧЕНКО Михайло, KRAVCHENKO MykhailoГНІЦЕВИЧ Вікторія, GNITSEVYCH VictoriiaЮДІНА Тетяна, YUDINA Tеtiana2024-12-172024-12-172024Кравченко, М.Ф., Гніцевич, В.А., & Юдіна, Т.І. (2024). Чай. Чайні церемонії (А. А. Мазаракі, Ред.). Державний торговельно-економічний університет. Kravchenko, M.F., Gnitsevych, V.A., & Yudina, T.I. (2024). Tea. Tea ceremonies (A. A. Mazaraki, Ed.). State University of Trade and Economics.978-966-918-140-4https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/1266У навчальному посібнику наведено інформацію щодо історії виникнення, характеристики видів, сортів чаю; особливостей виробництва та технології окремих груп чаю та напоїв на його основі, чайних церемоній різних країн світу. Посібник призначено для студентів, які навчаються за спеціальностями «Харчові технології», «Готельно-ресторанна справа», «Менеджмент готельно-ресторанного бізнесу», викладачів, рестораторів і шефкухарів, інших фахівців закладів ресторанного господарства, а також усіх, хто цікавиться кулінарією. The coursebook provides information on the history of origin, characteristics of types and varieties of tea; features of production and technology of individual groups of tea and drinks based on it, and tea ceremonies in different countries of the world. The coursebook is intended for students studying in the specialties "Food Technologies", "Hotel and Restaurant Business", "Hotel and Restaurant Business Management", teachers, restaurateurs and chefs, other specialists in restaurant establishments, as well as everyone who is interested in cooking.otherчайвиди чаючайна церемоніячайний посудзаварювання чаючайний листферментація чаюteatypes of teatea ceremonytea servicetea brewingtea leavestea fermentationЧАЙ. ЧАЙНІ ЦЕРЕМОНІЇ TEA. TEA CEREMONIESBook