Міщенко, А.2025-03-172025-03-172024Міщенко, А. (2024). Інноваційні технології сирників з використанням насіння чіа та рисового борошна. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 132–140). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7673У статті наведено статистичні дані щодо споживання сиру в Україні, перспективи розвитку крафтових виробників молочної продукції. На підставі аналізу асортименту та рецептури страв з сиру кисломолочного, розроблено інноваційну технологію сирників із використанням насіння чіа та рисового борошна, наведено технологічну схему їх приготування. За результатами проведених досліджень визначено органолептичні показ¬ники розробленої страви, доведено її високу харчову цінністьukAttribution 4.0 Internationalсирникичіарисове борошнокрафтові виробники сиру cheese makerschiarice flourcraft cheese producersІнноваційні технології сирників з використанням насіння чіа та рисового борошнаArticle132–140