Романчук Людмила ДмитрівнаВарцаба Тетяна Юріївна2025-01-192025-01-192024-12https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/4341ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАВарцаба Т.Ю. Програми споживчоорієнтованого розвитку міжнародної готельної мережі. – Рукопис. Кваліфікаційна робота за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Міжнародний готельний та ресторанний бізнес» – Державний торговельно-економічний університет, Київ, 2024. Кваліфікаційна робота присвячена дослідженню теоретичних основ формування програм споживчоорієнтованого розвитку у міжнародному готельному бізнесі, визначенню практичних аспектів удосконалення програм споживчоорієнтованого розвитку міжнародної готельної мережі «Hilton Hotels & Resorts» на основі діджиталізації маркетингових процесів, удосконалення інструментів брендингу та застосуванню інноваційних методів до просування бренду. Ключові слова: міжнародна готельна мережа, бренд, брендинг, програми, інструментарій. Vartsaba T.Yu. Consumer-oriented development programs of an international hotel chain. – Manuscript. Qualification work in the specialty 241 “Hotel and restaurant business” of the educational program “International hotel and restaurant business” - State University of Trade and Economics, Kyiv, 2024. The qualification work is devoted to the study of the theoretical foundations of the formation of consumer-oriented development programs in the international hotel business, the identification of practical aspects of improving consumer-oriented development programs of the international hotel chain "Hilton Hotels & Resorts" based on the digitalization of marketing processes, the improvement of branding tools and the application of innovative methods for brand promotion. Keywords: international hotel chain, brand, branding, programs, tools.ukПРОГРАМИ СПОЖИВЧООРІЄНТОВАНОГО РОЗВИТКУ МІЖНАРОДНОЇ ГОТЕЛЬНОЇ/ РЕСТОРАННОЇ МЕРЕЖІBook