Анфєрова, Ю.2025-02-122025-02-122024Анфєрова, Ю. (2024). Ідентифікаційна експертиза кондитерських виробів для діабетиків. У Н. В. Мережко (Ред.), Митна справа. Ідентифікаційна експертиза продовольчої сировини та харчових продуктів: Збірник наукових статей студентів денної та заочної форм навчання (с.108–115). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/5908Дана стаття присвячена аналізу ринку кондитерських виробів для діабетиків. Описано критерії та показники, в тому числі якісні характеристики продукту, вміст цукрозамінників та інших добавок, що знижують глікемічний індекс. Розглядаються засоби та методи аналізу складу та властивостей кондитерських виробів, у тому числі лабораторні дослідження та сенсорна оцінка. Ідентифікаційна експертиза кондитерських виробів для діабетиків при переміщенні через митний кордон допомагає визначити відповідність товару заявленому класифікаційному коду та визначити можливі ризики.ukAttribution 4.0 InternationalІдентифікаційна експертиза кондитерських виробів для діабетиківArticle