Цимбаленко, М.2025-07-032025-07-032023Цимбаленко, М. (2023). Технологія приготування кейк-попсів з використанням рисового борошна та кураги. У М. Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції (с. 128–135). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/10583У статті запропоновано технологію десерту кейк-попс з використанням рисового борошна білого з додаванням кураги сушеної. Досліджено та порівняно хімічний склад і біологічну цінність традиційного виробу та розробленого, наведено переваги нової технології над традиційною. За результатами проведених досліджень розроблено та обґрунтовано технологію десерту «Кейк-попс рисовий з курагою», визначено основні показники його якості та поживної цінності. Розраховано комплексний показник якості та побудовано модель якості.ukAttribution 4.0 InternationalТехнологія приготування кейк-попсів з використанням рисового борошна та курагиArticle