Ковальчук, Д.2025-05-092025-05-092023Ковальчук, Д. (2023). Прогнозування якості та управління ланцюгами постачання сублімованих харчових продуктів. У О. В. Сидоренко (Ред.), Інновації в підприємництві і торгівлі. Товарознавство та комерційна логістика: Збірник наукових статей здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання. (с. 69–74). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/9822У статті розглянуто важливі аспекти, пов’язані з прогнозуванням якості та управлінням ланцюгами постачання сублімованих харчових продуктів в Україні. Визначено методи та стратегії, які допомагають забезпечити високу якість сублімованих продуктів на різних етапах їх виробництва та постачання. Проаналізовано стан ринку сублімованих харчових продуктів в Україні та розглянуто важливість ефективного управління ланцюгами постачання для забезпечення якості та доступності цих продуктів для споживачів.ukAttribution 4.0 InternationalПрогнозування якості та управління ланцюгами постачання сублімованих харчових продуктівArticle