Воронін, М.2025-03-132025-03-132024Воронін, М. (2024). Конкурентоспроможність готельної мережі на міжнародному ринку послуг. У Т. М. Сидоренко (Ред.), Міжнародний готельний і ресторанний бізнес: Збірник наукових статей здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання. (с. 10–15). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7578У статті досліджено особливості конкурентоспроможності готельних та ресторанних мереж на міжнародному ринку послуг. Розкрито поняття конкурентоспро-можності в контексті індустрії гостинності, розглянуто основні фактори, що впливають на конкурентну позицію готельних та ресторанних мереж на глобальному рівні, а також стратегії підвищення їх конкурентоспроможності.ukAttribution 4.0 Internationalконкурентоспроможністьготельні мережіресторанні мережіміжнародний ринок послугіндустрія гостинностіcompetitivenesshotel chainsrestaurant chainsinternational service markethospitality industryКонкурентоспроможність готельної мережі на міжнародному ринку послугArticle