Дегтярьова, А.2025-03-182025-03-182024Дегтярьова, А. (2024). Технологія шоколадно-авокадового мусу «мулатка»з підвищеним вмістом білка. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Моделювання харчової продукції спеціального призначення: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 217–224). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7696У статті запропонована технологія десертних страв (шоколадно-авокадовий мус) із використанням насіння чіа та ягодами годжі. Наведено результати досліджень органо-лептичних показників розробленої страви. Теоретично обґрунтовано та експериментально розроблено рецептурний склад десерту із використанням насіння чіа та ягід годжіukAttribution 4.0 Internationalкорисні десертибілокнасіння чіашоколадно-авокадовий мустехнологія приготування healthy dessertsproteinchia seedschocolate-avocado moussecooking technologyТехнологія шоколадно-авокадового мусу «мулатка»з підвищеним вмістом білкаArticle217–224