Кравченко, МихайлоРомановська, Ольга2025-05-082025-05-082023Кравченко, М., & Романовська, О. (2023). Фізико-хімічні властивості білково-протеіназного комплексу борошняних сумішей з порошком керобу сорту Tylliria Державний торговельно-економічний. У А. А. Мазаракі (Ред.), Туризм ХХІ століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності. Ресторанний теруар: глобальні тренди та локальні практики технологій (с. 194–196). Державний торговельно-економічний університет.https://doi.org/10.31617/k.knute.2023-05-23-59https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/9790ukAttribution 4.0 InternationalФІЗИКО-ХІМІЧНІ ВЛАСТИВОСТІ БІЛКОВО-ПРОТЕІНАЗНОГО КОМПЛЕКСУ БОРОШНЯНИХ СУМІШЕЙ З ПОРОШКОМ КЕРОБУ СОРТУ TYLLIRIAThesishttps://orcid.org/0000-0003-1425-563Xhttps://orcid.org/0000-0003-4027-560X194–196