Музиченко, В.2025-03-202025-03-202024Музиченко, В. (2024). Технологія крафтового сидру із пряно-ароматичною сировиною. У Т. І. Юдіна (Ред.). Крафтові технології: гастрономічні інновації: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 77–83). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7829У статті наведено характеристику сидрів, які на сьогоднішній день набирають широкої популярності серед населення. Для розширення асортименту напоїв та задоволення вимогливої аудиторії споживачів вирішено до складу яблучного сидру додати пряно-ароматичну сировину. На основі сенсорної оцінки обрано дослідний зразок напою з високими показниками якості та раціональною кількістю екстрактів кориці та шипшини, настоянки гвоздики та квітів бузини. Розраховано поживну цінність яблучного сидру з пряно-ароматичною сировиною.ukAttribution 4.0 InternationalТехнологія крафтового сидру із пряно-ароматичною сировиноюArticle