Осика Віктор АнатолійовичШутилєва Дмитра Валерійовича2025-01-202025-01-202024https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/4475ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАВ роботі розглядаються ключові аспекти формування асортименту виноградних вин та вибір ефективної конкурентної стратегії на прикладі діяльності ФОП Корнієнко Богдан Ігорович. Основна увага приділяється аналізу ринку виноградних вин, оцінці конкурентного середовища та споживчих переваг, що визначають асортиментну політику підприємства. Ключові слова: асортимент виноградних вин, конкурентна стратегія, аналіз ринку, споживчі переваги. The paper examines key aspects of forming the range of grape wines and choosing an effective competitive strategy using the example of the activities of the sole proprietor Kornienko Bohdan Igorovych. The main attention is paid to the analysis of the grape wine market, the assessment of the competitive environment and consumer preferences that determine the assortment policy of the enterprise. Keywords: range of grape wines, competitive strategy, market analysis, consumer preferences.ukФормування асортименту та вибір конкурентної стратегіїBook