Куроченко, В.2025-06-202025-06-202023Куроченко, В. (2023). Ідентифікаційна експертиза соусу томатного, що імпортується в Україну. У В. А. Осика (Ред.), Митна справа: практичний аспект. Ідентифікаційна експертиза продовольчої сировини (с. 190–196). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/10211У статті проаналізовано стан ринку томатного соусу. Визначено мету ідентифікаційної експертизи, критерії, показники, засоби та методи, що використовуються при експертизі імпортованого томатного соусу. Визначено стандарти, де встановлено вимоги до томатного соусу, та проведена експертиза зразків томатного соусу за органолептичними показниками та маркувальними даними. В результаті визначено класифікацію томатного соусу згідно з УКТЗЕД.ukAttribution 4.0 InternationalІдентифікаційна експертиза соусу томатного, що імпортується в УкраїнуArticle190–196