Барановська Ангеліна Андріївна2025-10-202025-10-202025-10Барановська А А Розроблення винно-гастрономічного туру територією Прованса (Франція) та його просування на ринку України Кваліфікаційна робота магістра за спеціальністью 053 “Психологія”, Державний торговельно-економічний університет Репозитарій Державного торговельно-економічного університетуhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/11866Випускна кваліфікаційна робота Барановської Ангеліни Андріївни виконана на тему: «Розроблення винно-гастрономічного туру територією Прованса (Франція) та його просування на ринку України» у терміни, визначені календарним графіком. Здобувач опрацювала інформаційні джерела, які розкривають сутність туризму, а саме його різновиду – винного туризму. Узагальнено підходи до його тлумачення та розкриті тенденції розвитку ринку винного туризму у світі. Досліджено туристично-ресурсний потенціал Франції для формування винного туризму територією Прованса, обгрунтовано заходи щодо його реалізації для вітчизняних туристів. В цілому робота відповідає вимогам, що висуваються до такого типу робіт та може буди рекомендована до захисту.ukAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 InternationalРозроблення винно-гастрономічного туру територією Прованса (Франція) та його просування на ринку УкраїниBachelor Thesis