Мельник К.2025-10-142025-10-142025Мельник К. (2025). Розвиток системи управління збутовою діяльністю м’ясопереробного підприємства. У А. М. Бідюк. (Ред.), Бізнес-адміністрування (с. 29-31). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/11770У статті досліджено теоретичні та практичні аспекти розвитку системи управління збутовою діяльністю підприємства на прикладі м’ясопереробного підприємства. Проаналізовано сучасні підходи до організації збутової діяльності, визначено ключові проблеми та запропоновано рекомендації щодо вдосконалення системи управління збутом. Особливу увагу приділено адаптації стратегій до ринкових умов, застосуванню інформаційних технологій та підвищенню якості продукції як чинників конкурентоспроможності.ukAttribution 4.0 InternationalРозвиток системи управління збутовою діяльністю м’ясопереробного підприємстваArticle29-31