Медведєва, АнжелікаВітряк, Оксана2025-05-082025-05-082023Медведєва, А., & Вітряк, О. (2023). Кондитерські вироби зниженої енергетичної цінності. Державний торговельно-економічний. У А. А. Мазаракі (Ред.), Туризм ХХІ століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності. Ресторанний теруар: глобальні тренди та локальні практики технологій (с. 200–202). Державний торговельно-економічний університет.https://doi.org/10.31617/k.knute.2023-05-23-61https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/9792ukAttribution 4.0 InternationalКОНДИТЕРСЬКІ ВИРОБИ ЗНИЖЕНОЇ ЕНЕРГЕТИЧНОЇ ЦІННОСТІThesishttps://orcid.org/0000-0002-7991-9161https://orcid.org/0000-0002-6614-1928200–202