Сичинська Олександра2024-09-192024-09-192020https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/686ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТААктуальним на сьогодні є розширення нормативно-правової бази для різних типів готелів та стандартизація відносно нових типів готелів, що дедалі більше з’являються на ринку готельних послуг. Зміцнення національних стандартів, а також підвищення якості туристичних послуг, що надаються. Темою випускного кваліфікаційного проекту є проект апарт-готелю у місті Києві. Відповідно до поставленої мети визначені наступні завдання: розробити загальну концепцію готельного продукту, концепцію дизайну, сервісу підприємства, визначити конкурентні переваги готельного підприємства; обґрунтувати організацію роботи структурних підрозділів готельного підприємства та сервісу. Визначити площу приміщень різного функціонального призначення при готелі; розрахувати загальну площу об’єкта, вибір форми будівлі та поверховості, розробити планувальне рішення об’єкта; розробити прогноз результатів фінансової діяльності підприємства виходячи з потреб забезпечення необхідного соціального і виробничого розвитку. Окреслити ризики реального інвестиційного проекту. Об’єкт дослідження - процес проектування апарт-готелю у місті Києві. Предмет дослідження - теоретичні, методичні, прикладні засади проектування апарт-готелю у місті Києві. Інформаційну базу дослідження склали законодавчі й нормативно-правові акти України, каталоги готелів, рекламних проспектів, мережі Інтернет, публікацій у вітчизняній і закордонній періодичній пресі , статистичні дані, інтернет-сайти готелів. Розрахунки проведені на основі навчального посібника «HoReCa: готелі» за редакцією А.А. Мазаракі. Практичне значення одержаних результатів полягає у можливості їх застосування при здійсненні проектування та реконструкції в підприємствах готельного господарства, розробленні концепції та управлінні їх господарською діяльністю.Прект апарт-готелю в місті КиєвіOther