Сисун, Д.2025-03-182025-03-182024Сисун, Д. (2024). Технологія ПАЛЯНИЦІ УКРАЇНСЬКОЇ З цільнозерновим борошном покращеної поживної цінності. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Моделювання харчової продукції спеціального призначення: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 263–271). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7703У статті розглянуто хлібобулочні вироби та їх хімічний склад. Проведено дослід-ження біологічних розпушувачів тіста, цільнозернового борошна та яблучного порошку. На основі аналізу літературних джерел надано пропозиції щодо вдосконалення хлібо¬булоч-ного виробу – паляниці Української. Досліджено сенсорні показники модульних композицій, розраховано хімічний склад та наведено технологічну схему приготування паляниці Україн-ської з використанням цільнозернового борошна та яблучного порошкуukAttribution 4.0 Internationalпаляницяцільнозернове борошнодріжджі пресованіяблучний порошок palyanitsawhole grain flourpressed yeastapple powderТехнологія ПАЛЯНИЦІ УКРАЇНСЬКОЇ З цільнозерновим борошном покращеної поживної цінностіArticle263–271