Гордієвська, К.2025-05-092025-05-092023Гордієвська, К. (2023).Фактори формування та збереження споживних властивостей горілки. У О. В. Сидоренко (Ред.), Інновації в підприємництві і торгівлі. Товарознавство та комерційна логістика: Збірник наукових статей здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання. (с. 6–13). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/9807У статті викладено трактування понять «горілка» та «горілка особлива». Розглянуто основні етапи виробництва горілки та її фізіологічний вплив на організм людини. Наведено вимоги до органолептичних та фізико-хімічних показників горілки, та фактори, які впливають на її якість. Представлено асортимент горілок та основних її компонентів. Проведено аналіз маркування та пакування горілчаної продукції.ukAttribution 4.0 InternationalФактори формування та збереження споживних властивостей горілкиArticle