Безрученко, ОльгаЮдіна, Тетяна2025-05-062025-05-062023Безрученко, О., & Юдіна, Т. (2023). Якість безглютенових кексів з молочно-білковим концентратом сколотин Державний торговельно-економічний. У А. А. Мазаракі (Ред.), Туризм ХХІ століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності. Ресторанний теруар: глобальні тренди та локальні практики технологій (с. 179–181). Державний торговельно-економічний університет.https://doi.org/10.31617/k.knute.2023-05-23-54https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/9783ukAttribution 4.0 InternationalЯКІСТЬ БЕЗГЛЮТЕНОВИХ КЕКСІВ З МОЛОЧНО-БІЛКОВИМ КОНЦЕНТРАТОМ СКОЛОТИНThesishttps://orcid.org/0000-0001-6397-8194https://orcid.org/0000-0002-7407-4534179–181