Король, Д.2025-03-182025-03-182024Король, Д. (2024). Організація просторових рішень спа-готелю. У Т.М. Сидоренко (Ред.), Готельний і ресторанний девелопмент в умовах відновлення: Збірник наукових статей здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання.(с. 93–98). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7746Стаття присвячена розробці концепції, організації та сервісу СПА-готелю в «Пуща-Водиця» міста Києва. Автор обґрунтовує потенціал такого готелю для розвитку туризму та готельної галузі України. У статті розглядаються ключові аспекти для проєктування СПА-готелів, зокрема дизайн, організаційна структура, сервіс та екологічна стійкість. Обґрунто¬вано необхідність комплексного підходу до проєктування готелю з урахуванням специфіки СПА-сервісуukAttribution 4.0 Internationalбізнес-проєктконцепціяорганізаціясервісСПА-готель business projectconceptorganizationserviceSpa-HotelОрганізація просторових рішень спа-готелюArticle93–98