Штакал, В.2025-02-132025-02-132024Штакал, В. (2024). Оцінка якості тютюну. У Н. В. Мережко (Ред.), Митна справа. Оцінка якості та конкурентоспроможності товарів: Збірник наукових статей студентів денної та заочної форм навчання (с. 330–338). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/5943У статті досліджено особливості оцінки якості тютюну, ґрунтуючись на матеріалах ПрАТ «Акціонерне товариство Тютюнова компанія «В.А.Т. – Прилуки». Розглянуті ключові фактори, що визначають якість тютюну, такі як властивості сировини та якість обробки. Охарактеризовано різні методи оцінки якості тютюну, включаючи візуальний огляд, хімічний аналіз. В статті описано класифікацію тютюну за сортами та проаналізовано статистичні дані ринку тютюну за останні роки.ukAttribution 4.0 InternationalОцінка якості тютюнуArticle