Приймук Ольга РоманівнаХобта Юрій Андрійович2025-01-202025-01-202024-12https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/4412ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАУ випускній кваліфікаційній роботі досліджені теоретичні та методологічні аспекти управління процесами перевезення продовольчої та аграрної продукції міжнародної організації під патронатом ООН «Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО)» (англ. Food and Agriculture Organization, FAO), далі скорочено (ФАО). Автором проаналізовано процеси управління та перевезення продукції та оцінено показники управління процесами перевезення продукції (ФАО). Досліджено напрямки оптимізації управління процесами перевезення продукції (ФАО). Визначено економічні заходи щодо управління процесами перевезення продукції на (ФАО). Ключові слова: процеси перевезення, продовольча та аграрна продукція, логістична система, управління логістичною діяльністю, управління ланцюгами постачання. The final qualification work, the theoretical and methodological aspects of managing the transportation of food and agricultural products of an international organization under the auspices of the UN "Food and Agriculture Organization (FAO)" (English Food and Agriculture Organization, FAO), hereinafter abbreviated (FAO). The author analyzed the processes of management and transportation of products and evaluated the indicators of management of the processes of transportation of products (FAO). The directions of optimization of management of processes of transportation of products (FAO) are investigated. Identified economic measures to manage the processes of transportation of products to (FAO). Keywords: transportation processes, food and agricultural products, logistics system, logistics management, supply chain management.ukУправління процесами перевезення продовольчої та аграрної продукціїBook