Коренчук, Є.2025-03-202025-03-202024Коренчук, Є. (2024). Технологія крафтової копченої мʼясної продукції із використанням сухої пряної суміші. У Т. І. Юдіна (Ред.). Крафтові технології: гастрономічні інновації: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 44–50). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7823У статті наведено технологію виробництва мʼясного копченого делікатесу зі спинної частини свинини цільним шматком без кістки. Обґрунтовано використання сухої пряної суміші з метою підвищення харчової цінності мʼясної сировини для виробництва копчених виробів. Проведено аналіз хімічного складу дослідного зразку, розроблено схему приготування делікатесу.ukAttribution 4.0 InternationalТехнологія крафтової копченої мʼясної продукції із використанням сухої пряної сумішіArticle