Веретільник, А.2025-02-262025-02-262024Веретільник, А. (2024). Сучасні моделі управління ефективністю праці на підприємствах харчової галузі. У Г. В. Блакита. (Ред.), Економіка і фінанси бізнесу. Економіка та безпека бізнесу в умовах нестабільності та цифровізації: Збірник наукових статей студентів денної та заочної форм навчання. (с.93–100). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/6522Управління ефективністю праці на підприємствах харчової галузі є ключовим аспектом для забезпечення конкурентоспроможності та стабільності. У цій статті проводиться аналіз сучасних моделей управління ефективністю праці в галузі харчової промисловості. Розглядаються теоретичні концепції управління ефективністю праці загалом та їхні особливості в контексті харчової галузі. Надається практичний аналіз існуючих моделей, виявляються їх переваги та недоліки. На основі цього формуються рекомендації щодо вдосконалення системи управління ефективністю праці на підприємствах харчової галузі України. Ця стаття спрямована на практиків та науковців, що діють в цій предметній областіukAttribution 4.0 InternationalСучасні моделі управління ефективністю праці на підприємствах харчової галузіArticle