Кудря, М.2025-03-172025-03-172024Кудря, М. (2024). Технологія шашлику з використанням маринаду на основі гранатового соку. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 102–108). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7654У статті наведена технологія шашлику з вирізки яловичини та використанням розм’якшувального маринаду на основі гранатового соку з метою покращення органолептичних властивостей та підвищення харчової цінності готової страви за рахунок скорочення часу термічної обробки. Отримано данні про ефективність використання технології маринування, та впровадження у заклади ресторанного господарстваukAttribution 4.0 Internationalмаринадгранатовий сікм’ясо яловичини marinadepomegranate juicebeefТехнологія шашлику з використанням маринаду на основі гранатового сокуArticle102–108