Анікєєва, К.2025-03-172025-03-172024Анікєєва, К. (2024). Технологія пончиків «БЕНЬЄ» на основі композиційної суміші. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 8–15). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7637У статті обґрунтовано доцільність розроблення композиційних сумішей в технології борошняних кулінарних виробів. На основі теоретичних та експериментальних досліджень модельних композицій встановлено оптимальне співвідношення: борошна зеленої гречки, яблучної клітковини та сублімованого порошку моркви. Розроблено технологію тістового напівфабрикату на основі композиційної суміші. Досліджено поживну цінність та побудовано профілограму якості пончиків «Беньє» на основі композиційної сумішіukAttribution 4.0 Internationalпончики «Беньє»композиційна сумішборошно зеленої гречкияблучна клітковинасублімований порошок моркви Beignet» donutscomposite mixturegreen buckwheat flourapple fibersublimated carrot powderТехнологія пончиків «БЕНЬЄ» на основі композиційної сумішіArticle8–15