Сукманов, ВалерійСавченко, І.2025-05-092025-05-092023Сукманов, В., & Савченко, І. (2023). Вдосконалення технології макаронних виробів шляхом їх збагачення спіруліною Spirulina maxima. У А. А. Мазаракі (Ред.), Туризм ХХІ століття: глобальні виклики та цивілізаційні цінності. Ресторанний теруар: глобальні тренди та локальні практики технологій (с. 221–223). Державний торговельно-економічний університет.https://doi.org/10.31617/k.knute.2023-05-23-68https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/9799ukAttribution 4.0 InternationalВДОСКОНАЛЕННЯ ТЕХНОЛОГІЇ МАКАРОННИХ ВИРОБІВ ШЛЯХОМ ЇХ ЗБАГАЧЕННЯ СПІРУЛІНОЮ SPIRULINA MAXIMAThesishttps://orcid.org/0000-0003-1248-4068221–223