Крижановська Анастасія Олексіївна2025-12-152025-12-152025Крижановська А. О. (2025) Цифрові технології операційної діяльності кафекондитерської “Ele” м. Київ. 241 «Готельно-ресторанна справа» Державний торговельно економічний університет.Репозитарій Державного торговельно-економічного університету.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/13009ВИПУСКНА КВАЛІФІКАЦІЙНА РОБОТАКрижановська А. «Цифрові технології операційної діяльності кафекондитерської “Ele” м. Київ». У кваліфікаційній роботі були досліджені цифрові технології, що використовуються в операційній діяльності кафе-кондитерської ―Ele‖. Був проаналізований рівень актуальності та ефективності наявних технологій, а також їх вплив на якість роботи та враження клієнтів. Надані рекомендації щодо удосконалення наявних та впровадження нових цифрових технологій з метою підвищення ефективності операційної діяльності та покращення клієнтського досвіду. Ключові слова: цифрові технології, операційна діяльність, кафекондитерська.ukAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 InternationalЦифрові технології операційної діяльності кафекондитерської “Ele” м. КиївBachelor Thesis