Куліш, Д.2025-07-032025-07-032023Куліш, Д. (2023). Технологія січених м’ясних страв підвищеної харчової цінності. У М. Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Інноваційні технології ресторанної продукції (с. 41–49). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/10571У статті запропонована технологія м’ясних січених виробів (купатів) із використанням насіння чіа та морської бурої водорості роду Laminaria. Наведено результати досліджень органолептичних показників розробленої страви. Теоретично обґрунтовано та експериментально розроблено рецептурний склад купажів із використанням насіння чіа та бурої водорості роду Laminaria.ukAttribution 4.0 Internationalм’ясокупатинасіння чіабура водорість роду Laminariaудосконалення рецептурного складуmeatkupatychia seedsbrown algaeimprovement of the recipe composition.Технологія січених м’ясних страв підвищеної харчової цінностіArticle