Спірідонов, М.2025-03-102025-03-102024Спірідонов, М. (2024). Управління конкурентоспроможністю лікеро-горілчаного підприємства . У Н. В. Сичова (Ред.), Менеджмент: імперативи та виклики. Розвиток організації: організаційні перетворення, ефективність, конкурентоспроможність: Збірник наукових статей студентів, які здобувають науковий ступінь «магістр» . (с. 434 –471). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7244В статті досліджено сутність та представлено визначення поняття «конкурен¬то-спроможність», наведено зовнішні та внутрішні фактори впливу на конкурентоспромож-ність лікеро-горілчаних підприємств. Визначено основні кроки в побудові системи управління конкурентоспроможністю лікеро-горілчаного підприємства.ukAttribution 4.0 InternationalУправління конкурентоспроможністю лікеро-горілчаного підприємстваArticle434 –471