Чувакіна, О.2025-03-202025-03-202024Чувакіна, О. (2024). Технологія борошняних кулінарних виробів спеціального дієтичного призначення. У Т. І. Юдіна (Ред.). Крафтові технології: астрономічні інновації: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 134–140). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7840У статті наведено інноваційну технологію безглютенових вареників з фаршем із сиру кисломолочного безлактозного. Обґрунтовано доцільність використання у розробленій технології рисового борошна, кукурудзяного крохмалю, гуарової камеді та сиру кисло-молочного безлактозного. Отримано комплекс даних, що характеризує якість розробленої продукції спеціального дієтичного призначення, доведено її високу харчову цінність.ukAttribution 4.0 InternationalТехнологія борошняних кулінарних виробів спеціального дієтичного призначенняArticle