Гуцол, О.2025-03-182025-03-182024Гуцол, О. (2024). Технологія десертних страв з використанням ідсолоджувача бактосила. У М.Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Моделювання харчової продукції спеціального призначення: Збірник наукових статей студентів, які здобувають освітній ступінь «магістр». (с. 199–203). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7693У статті розглянуто можливість використання підсолоджувала «Бактосила» в технології солодких страв для харчування хворих на цукровий діабет та ожиріння. Розроблено технологію самбуку яблучного «Бактосила», досліджено основні показники його якості, побудовано модель якостіukAttribution 4.0 InternationalТехнологія десертних страв з використанням ідсолоджувача бактосилаArticle199–203