МАЗАРАКІ Анатолій, MAZARAKI AnatoliiКРАВЧЕНКО Михайло, KRAVCHENKO MykhailoДЕМІЧКОВСЬКА Мирослава, DEMICHKOVCKA Miroslava2024-12-172024-12-172024Мазаракі, А. А., Кравченко, М. Ф., & Демічковська, М. П. (2024). Королева круп. Все про гречку; за ред. А. А. Мазаракі. Київ. Державний торговельно-економічний університет. Mazaraki, A. A., Kravchenko, M. F., & Demichkovska, M. P. (2024). Queen of grains. Everything about buckwheat; ed. by A. A. Mazaraki. Kyiv. State University of Trade and Economics.978-966-629-799-3https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/1255У книзі наведено понад 200 рецептів страв з гречаної крупи, що представлені у кухнях багатьох народів світу: від глибини століть до сучасних витворів кулінарного мистецтва, від простих у приготуванні до вишуканих. Розрахована на широке коло читачів. The book contains more than 200 recipes of buckwheat dishes, which are presented in the kitchens of many peoples of the world: from the depths of centuries to modern works of culinary art, from easy to prepare to exquisite. Designed for a wide range of readers.otherгречана крупахарчова цінністькраїни походженнястрави з гречаної крупиbuckwheatnutritional valuecountries of originbuckwheat dishesКОРОЛЕВА КРУП. ВСЕ ПРО ГРЕЧКУ QUEEN OF GRAIN. EVERYTHING ON BUCKWHEATBook