Гніцевич, Вікторія АльбертівнаКравченко, Михайло ФедоровичШтангеєва, Надія Іванівна2025-01-302025-01-302024Гніцевич, В. А., Кравченко, М. Ф., & Штангеєва, Н. І. (2024). Технологія продуктів рослинного походження. Харчові технології. (1), підручник. Державний торговельно-економічний університет. http://doi.org/10.31617/np.knute.2019-222 Gnitsevych, V. A., Kravchenko, M. F., & Shtangeieva, N. I. (2024). Technology of plant products. Food technologies. (1), textbook. State University of Trade and Economics. http://doi.org/10.31617/np.knute.2019-222978-966-918-108-4978-966-918-109-1http://doi.org/10.31617/np.knute.2019-222https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/5454FOOD TECHNOLOGIES (VOLUME 1). TECHNOLOGY OF PLANT PRODUCTS The textbook considers the technological aspects of the production of food products of plant origin, their nutritional and biological value, features of raw material preparation, classification, assortment and production technology of individual groups, quality requirements. Control questions are given for each topic. The theoretical material corresponds to the program of the discipline "Food Technologies". For students of higher education institutions specializing in "Food Technologies" with a bachelor's degree.У підручнику розглянуті технологічні аспекти виробництва харчових продуктів рослинного походження, їх харчова та біологічна цінність, особливості підготування сировини, класифікація, асортимент і технологія виробництва окремих груп, вимоги до якості. До кожної теми наведені контрольні питання. Теоретичний матеріал відповідає програмі дисципліни «Харчові технології». Для студентів закладів вищої освіти спеціальності «Харчові технології» освітнього ступеня «бакалавр».ukAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalперероблення рослинної сировинитехнологічні властивостітехнологія олійконсервування овочівборошномельне виробництвотехнологія солоду та пиватехнологія хлібобулочних виробівлікеро-горілчані виробитехнологія винаprocessing of plant raw materialstechnological propertiesoil technologyvegetable preservationflour milling productionmalt and beer technologybakery technologyalcoholic beverageswine technologyХАРЧОВІ ТЕХНОЛОГІЇ (ТОМ 1). ТЕХНОЛОГІЯ ПРОДУКТІВ РОСЛИННОГО ПОХОДЖЕННЯFOOD TECHNOLOGIES (VOLUME 1). TECHNOLOGY OF PLANT PRODUCTSBook