Шевченко, І.2025-07-022025-07-022023Шевченко, І. (2023). Особливості формування доходів у ресторанному бізнесі. У Г. В. Блакита (Ред.), Економіка і фінанси бізнесу. Галузеві тренди та потенціал повоєнного відновлення підприємств (с. 84–91). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/10516У статті визначено зміст поняття дохід суб’єктів господарювання ресторанного бізнесу, розкрито особливості формування доходів в ресторанному бізнесі. Розглянуто класифікацію доходів підприємств ресторанного бізнесу. Визначено внутрішні та зовнішні чинники, які впливають на формування доходів підприємств ресторанного бізнесу. Розглянуто специфіку функціонування ресторанного бізнесу в умовах війни.ukAttribution 4.0 Internationalдохідресторанний бізнескуповані товарипродукція власного виробництвафакториincomerestaurant businesspurchased goodsproducts of own productionfactors.Особливості формування доходів у ресторанному бізнесіArticle