Котик, Є.2025-03-192025-03-192024Котик, Є. (2024). Еко-концепції у сфері гостинності. У Т.М. Сидоренко (Ред.), Готельний і ресторанний девелопмент в умовах відновлення: Збірник наукових статей здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання.(с. 103–109). Державний торговельно-економічний університетhttps://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/7750У статті досліджено сучасну концепцію екологічного спрямування готелів. Розглянуто відображення еко-напрямку в побудові та функціонуванні готелю, а також в обслуговуванні відвідувачів. Проаналізовано переваги і недоліки такого рішення для готелю. Розглянуто характеристики готелю, завдяки яким його можна віднести до категорії «еко»ukAttribution 4.0 Internationalеко-готельсучасна концепція екоформату eco-hotelmodern conceptЕко-концепції у сфері гостинностіArticle103–109