Погребіцька, В.2025-07-032025-07-032023Погребіцька, В. (2023). Технологія м’ясних страв з використанням техніки маринування. У М. Ф. Кравченко (Ред.), Ресторанні технології. Моделювання харчової продукції спеціального призначення (с. 153–161). Державний торговельно-економічний університет.https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/10587У статті наведена інноваційна технологія м’ясних страв із додаванням різноманітних спецій та маринадів. Досліджено харчову цінність та основні показники якості м’ясних страв грузинської кухні – на прикладі страви «Стейк з яловичого філе у маринаді». У статті доведено, що використання техніки маринування пришвидшує приготування м’ясних виробів та покращує харчову цінність готових страв, збагачує раціон біологічно-активними речовинами.ukAttribution 4.0 InternationalТехнологія м’ясних страв з використанням техніки маринуванняArticle