Українець, Анатолій ІвановичСімахіна, Галина ОлександрівнаМазаракі, Анатолій АнтоновичШевченко, Олександр ЮхимовичНіколаєнко, Станіслав МихайловичПритульська, Наталія ВолодимирівнаПіддубний, Володимир Антонович2025-01-212025-01-212013Українець, А. І., Сімахіна, Г. О., Мазаракі, А. А., Шевченко, О. Ю., Ніколаєнко, С. М., Притульська, Н. В., Піддубний, В. А. (2013). Інновації в харчовій промисловості: від наукової ідеї до впровадження. Київський національний торговельно-економічний університет. https://doi.org/10.31617/m.knute.2013-770 Ukrainec, A., Simahina, G., Mazaraki, A., Shevchenko, O., Nikolajenko, S., Prytulska, N., Piddubnyj, V. (2013). Innovations in the food industry: from scientific ideas to implementation. Kyiv National University of Trade and Economics. https://doi.org/10.31617/m.knute.2013-770978-966-629-732-0https://doi.org/10.31617/m.knute.2013-770https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/4786INNOVATIONS IN THE FOOD INDUSTRY: FROM SCIENTIFIC IDEAS TO IMPLEMENTATION The monograph deals with the introduction of innovative technologies in the modern food industry, in particular, in the production of multifunctional enrichers for various types of traditional food environments, provides the essence of theoretical generalizations and practical implementation of the innovative component in the development and production of new food products for health and prophylactic purposes: bakery products, food concentrates, functional drinks, etc. The book is intended for experts in the food and processing industry, commodity experts, PhD students, doctoral students, students, academic staff of higher education institutions, as well as researchers from research and design institutions.У монографії розглянуто питання впровадження інноваційних технологій в сучасну харчову промисловість, зокрема, у виробництво поліфункціональних збагачувачів для різних видів традиційних харчових середовищ, надано сутність теоретичних узагальнень і практичної реалізації інноваційної складової в розробленні та виробництві нових харчових продуктів оздоровчо-профілактичного призначення: хлібопекарських виробів, харчових концентратів, функціональних напоїв тощо. Призначено для фахівців харчової та переробної промисловості, товарознавців, аспірантів, докторантів, студентів, викладачів закладів вищої освіти, а також науковців науково-дослідних та проєктних установ.ukAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internationalінноваціїхарчова промисловістьтехнологіїнаукові розробкипродуктиякістьвиробництвовпровадженнястандартибезпекаресурсиекологіяinnovationfood industrytechnologyresearch and developmentproductsqualityproductionimplementationstandardssafetyresourcesecologyІННОВАЦІЇ В ХАРЧОВІЙ ПРОМИСЛОВОСТІ: ВІД НАУКОВОЇ ІДЕЇ ДО ВПРОВАДЖЕННЯINNOVATIONS IN THE FOOD INDUSTRY: FROM SCIENTIFIC IDEAS TO IMPLEMENTATIONBook