ІННОВАЦІЇ В ПІДПРИЄМНИЦТВІ І ТОРГІВЛІ Частина 2
Постійне посилання зібрання
Переглянути
Перегляд ІННОВАЦІЇ В ПІДПРИЄМНИЦТВІ І ТОРГІВЛІ Частина 2 за Ключові слова "непродовольчі товари"
Зараз показуємо 1 - 2 з 2
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ Організація товаропостачання непродовольчих товарів ТОВ «ЕПІЦЕНТР К»(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Мирошниченко, К.У статті розглядається організація управління ланцюгами поставок непродовольчих товарів на підприємстві «Епіцентр К» в Україні та підкреслюється роль технологій в управлінні ланцюгом поставок, включаючи використання автоматизації, аналізу даних і штучного інтелекту. Ці технології можуть допомогти роздрібним торговцям оптимізувати свої ланцюжки поставок, зменшити витрати та покращити обслуговування клієнтів. Впроваджуючи ефективні стратегії управління ланцюгом поставок і використовуючи технології, роздрібні продавці можуть підвищити свою конкурентоспроможність, збільшити продажі та покращити обслуговування клієнтів.Документ Практичні аспекти процесу постачання непродовольчих товарів ТОВ «ЕПІЦЕНТР К»(Державний торговельно-економічний університет, 2024) Бега, П.В статті розглядаються етапи логістично-постачальницької діяльності ТОВ «Епіцентр К», критерії, які використовуються при виборі та оцінці постачальників, інформаційне забезпечення процесу постачання, структура асортименту непродовольчих товарів та постачальників за країнами походження, види та розмір логістичних витрат.