181 Харчові технології
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 181 Харчові технології за Автор "Тулінова Вікторія Віталіївна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ ТЕХНОЛОГІЯ ТУШКОВАНИХ СТРАВ ЗІ СВИНИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В РЕСТОРАНІ КОНЦЕПЦІЇ «MEAT FOOD» НА 90 МІСЦЬ(Державний торговельно-економічний університет, 2025-11) Тулінова Вікторія ВіталіївнаВідповідно до теми та завдання виконано кваліфікаційну роботу на тему: «Технологія тушкованих страв зі свинини та організація їх виробництва в ресторані концепції «Meat food» на 90 місць», яка містить два розділи: «Технологія виробництва тушкованих страв зі свинини» та «Організація технологічного процесу виробництва та реалізації тушкованих страв зі свинини в умовах закладів ресторанного господарства». Базою дослідження даної кваліфікаційної роботи є аналіз рецептурного складу та технології тушкованих страв зі свинини. Проаналізовано інновації та розроблено удосконалені тушковані страви зі свинини. За результатами проведених розрахунків, визначено, що загальна кількість споживачів м'ясного ресторану «MEAT LOVERS» на 90 місць протягом дня становить 286 осіб. Оборотність місця – 3,18 разів. Здійснено підбір устаткування та розрахунок площі гарячого цеху на основі розрахунків спроєктовано план-схему гарячого цеху. Кваліфікаційна робота викладена на 66 сторінках пояснювальної записки та містить 10 таблиць, 5 додатків, 5 рисунків; графічний матеріал – 3 аркуші. In accordance with the topic and task, a qualification work was completed on the topic: «Technology of pork stews and organization of their production in the restaurant of the «Meat food» concept for 90 seats», which contains two sections: «Technology of production of pork stews» and «Organization of technological the process of production and sale of stewed pork dishes in the conditions of restaurants». The basis of the research of this qualification work is the analysis of the recipe composition and technology of stewed pork dishes. Innovations were analyzed and improved pork stews were developed. According to the results of the calculations, it was determined that the total number of consumers of the meat restaurant «MEAT LOVERS» for 90 places during the day is 286 people. The turnover of the place is 3.18 times. The selection of equipment and the calculation of the area of the hot shop were carried out. Based on the calculations, the layout of the hot shop was designed