181 Харчові технології
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 181 Харчові технології за Автор "Омелянчук Дмитро Олегович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ З ОВОЧІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У КАФЕ ФОРМАТУ « SLOW FOOD» НА 50 МІСЦЬ(Державний торговельно-економічний університет, 2025-11) Омелянчук Дмитро ОлеговичНа основі проведених маркетингових досліджень у Оболонському районі м. Києва по вулиці Героїв України 10/5, спроектовано кафе формату «слоуфуд», особливість якого реалізація страв та напоїв з місцевої локальної сировини. На основі теоретичних та експериментальних досліджень наведено загальну характеристику процесу виробництва страв з овочів у закладах ресторанного господарства, характеристику сировини, що використовується, визначено її функціонально-технологічні властивості, вимоги до якості; здійснено аналіз рецептурного складу та технології страв з овочів. У роботі проаналізовано інновації в технології виробництва обраної групи харчової продукції та організаційні заходи з їх виробництва і реалізації у кафе формату «слоуфуд» On the basis of marketing research conducted in the Obolon district of Kyiv, on 10/5 Heroiv Ukrainy street, a "slow food" cafe was designed, the specialty of which is the sale of dishes and drinks from local raw materials. On the basis of theoretical and experimental studies, the general characteristics of the production process of vegetable dishes in restaurant establishments, the characteristics of the raw materials used, their functional and technological properties, and quality requirements are given; an analysis of the recipe composition and technology of vegetable dishes was carried out. Innovations in production technologies of a selected group of food products and organ