181 Харчові технології
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 181 Харчові технології за Автор "Крук Анна Олегівна"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ ТЕХНОЛОГІЯ ХОЛОДНИХ СОУСІВ НА РОСЛИННІЙ ОСНОВІ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА У РЕСТОРАНІ СЕРЕДЗЕМНОМОРСЬКОЇ КУХНІ НА 70 МІСЦЬ(Державний торговельно-економічний університет, 2025-11) Крук Анна ОлегівнаЗдійснено аналіз технології холодних соусів на рослинній основі та організація їх виробництва у ресторані середземноморської кухні на 70 місць, наведено основне призначення холодних соусів, їх різновиди. Базою дослідження даної кваліфікаційної роботи є аналіз рецептурного складу та технології холодних соусів на рослинній основі. Досліджено проблеми сьогодення, які пов’язані з екологічною ситуацією, вимагають забезпечення населення високоякісними харчовими продуктами. Проаналізовано інновації в технології виробництва холодних соусів. Запропоновано удосконалену технологію холодних соусів на рослинній сировині. Для побудови концептуального меню ресторану середземноморської кухні було проведено аналіз добової динаміки завантаженості закладу. Аналіз показав, що максимальна кількість відвідувачів протягом дня становить 249 осіб. Оборотність місця – 3,6 разів The analysis of the technology of cocktail snacks and the organization of their production in a mediterranean restaurant for 70 seats was carried out, the main purpose of cold sauces and their varieties were given. The basis of the research of this final qualification work is the analysis of the recipe composition and technology of plant-based cold sauces. Today's problems, which are related to the ecological situation, require the provision of high-quality food products to the population. Innovations in the production technology of cold sauces are analyzed. An improved technology of cold sauces is offered. To build a conceptual menu of a Mediterranean cuisine restaurant, an analysis of the daily dynamics of the facility's occupancy was conducted. The analysis showed that the maximum number of visitors during the day is 249 people. The turnover of the place is 3,6 time