root.skip-to-content
Yкраї́нська
English
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Фонди та зібрання
Пошук за критеріями
Yкраї́нська
English
Увійти
Email
Пароль
Увійти
Новий користувач? Зареєструйтесь.
Забули пароль?
Головна
Роботи кваліфікаційні I Qualification papers
2025
181 Харчові технології
Переглянути за автором
181 Харчові технології
Постійне посилання на фонд
https://ur.knute.edu.ua/handle/123456789/11238
Переглянути
Підфонди та зібрання
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Підфонди та зібрання
За датою
За автором
За назвою
За темою
browse.comcol.by.srsc
Перегляд 181 Харчові технології за Автор "Горковенко Єгор Олегович"
Перейти
browse.back.all-results
Зараз показуємо
1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
1
5
10
20
40
60
80
100
Налаштування сортування
У порядку збільшення
У порядку зменшення
Вантажиться...
Документ
ТЕХНОЛОГІЯ ТУШКОВАНИХ СТРАВ ІЗ БАРАНИНИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЕТНО -РЕСТОРАНІ КАВКАЗЬКОЇ КУХНІ НА 50 МІСЦЬ
(
Державний торговельно-економічний університет
,
2025-11
)
Горковенко Єгор Олегович
item.truncatable-part.show-more