181 Харчові технології
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 181 Харчові технології за Автор "Гавліцький Дмитро Геннадійович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ ТЕХНОЛОГІЯ СТРАВ ІЗ КРУПІВ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇХ ВИРОБНИЦТВА В ЛОКАВОРСЬКОМУ РЕСТОРАНІ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ НА 60 МІСЦЬ(Державний торговельно-економічний університет, 2025-11) Гавліцький Дмитро ГеннадійовичВідповідно до теми та завдання виконано випускну кваліфікаційну роботу: «Технологія страв із крупів та організація їх виробництва в локаворському ресторані української кухні на 60 місць», яка містить два розділи: «Технологія виробництва харчової продукції» та «Організація технологічного процесу виробництва українських страв з крупів та реалізації в умовах ЗРГ». У першому розділі наведено характеристику процесу виробництва страв з крупів в закладах ресторанного господарства м. Київ. На основі проведених досліджень та технологічних проробок розроблено рецептури качаних каш з покращеним складом: «Золоті самородки», «Пшоняна каша з сухофруктами та медом», «Поліська полента з ожиновим соусом», що дозволить розширити асортимент страв з крупів. In accordance with the topic and task, she completed her final qualification work: "Technology of cereal dishes and organization of their production in a locavore restaurant of Ukrainian cuisine with 60 seats", which contains two sections: "Technology of food production" and "Organization of the technological process of production of Ukrainian cereal dishes and their sale in the conditions of the FGM". The first section describes the process of production of cereal dishes in the restaurant business in Kyiv. Based on the research and technological developments, recipes for cereals with improved composition were developed: «Golden Nuggets», «Millet Porridge with Dried Fruits and Honey», «Polissya Polenta with Blackberry Sauce», which will expand the range of cereal dishes. The second chapter develops the main conceptual solutions for a 60-seat Ukrainian restaurant, a conceptual menu and the structure of the production process in the hot shop. The selection of equipment and the calculation of the hot shop area were carried out, and based on the calculations, the shop layout and communication support scheme for the technological equipment of the shop were designed.