181 Харчові технології
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд 181 Харчові технології за Автор "Воробйов Євгеній Денисович"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ ТЕХНОЛОГІЯ ПІЦИ ТА ОРГАНІЗАЦІЯ ЇЇ ВИРОБНИЦТВА В ПІЦЕРІЇ НА 50 МІСЦЬ(Державний торговельно-економічний університет, 2025-11) Воробйов Євгеній ДенисовичРобота присвячена розкриттю технологічних особливостей виробництва піци, технології піци, інноваціям її виробництва. Розкриті питання харчової цінності піци, проведений аналіз її технологічних властивостей, проаналізовано існуючий асортимент піци в ресторанах, визначені напрями її вдосконалення. Проведений аналіз базової технології піци, розроблені піци. Проведено аналіз технологічного процесу із визначенням критичних точок, розроблено технологічні картки на страви. Розроблено концепцію та денну виробничу програму піцерії на 50 місць та безпосередньо гарячий цех закладу. Розроблено план-схему гарячого цеху, схему комунікаційного забезпечення устаткування. Кваліфікаційний проект викладений на 45 сторінках, містить 1 рисунок, 10 таблиць, 6 додатків. The work is devoted to the disclosure of the technological features of pizza production, pizza technology, and innovations in its production. The question of the nutritional value of pizza was revealed, the analysis of its technological properties was carried out, the existing assortment of pizza in restaurants was analyzed, and directions for its improvement were determined. An analysis of the basic pizza technology was carried out, pizzas were developed. An analysis of the technological process was carried out with the determination of critical points, technological cards for dishes were developed. The concept and daily production program of the pizzeria for 50 seats and the direct hot shop of the establishment have been developed. The plan-scheme of the hot shop, the scheme of communication support of the equipment has been developed