Роботи кваліфікаційні (ВКР)
Постійне посилання на фонд
Переглянути
Перегляд Роботи кваліфікаційні (ВКР) за Автор "Авраменко Микола"
Зараз показуємо 1 - 1 з 1
Результатів на сторінці
Налаштування сортування
Документ БІЗНЕС ПРОЕКТ РЕСТОРАНУ ФОРМАТУ «MEAT FOOD» У МІСТІ КИЄВІ(КНТЕУ, 2020) Авраменко МиколаАктуальність теми. Ресторанний бізнес є сферою економіки, що динамічно розвивається. Вона спрямована на задоволення потреб різних сегментів споживачів. Підприємства ресторанного бізнесу вирішують певні глобальні соціальні, економічні завдання регіону, країни і світового співтовариства. Збільшення ділової активності і купівельної спроможності населення призвело до значного зростання кількості підприємств ресторанного бізнесу у 2017-2019 р.р. Прискорений ритм життя, змушує найбільш платоспроможну частину працездатних громадян харчуватися поза власної оселі. Заклади ресторанного господарства покликані забезпечити населення необхідною якісною кулінарною продукцією, стандартними послугами та сервісом. У ресторанному бізнесі існує тренд до створення нішових ресторанів, одним з яких є ресторани формату «Meat food». Ринок ресторанного бізнесу України є об'єктом дослідження багатьох вітчизняних і зарубіжних економістів. Зокрема можна виділити праці таких вчених, як В. Архіпов, Н. Кабушкин, О. Назаров, М. Меркулов М., О.Курочкіна О. , М. Мальська, О. Яшина, Т. Шталь, О. Кот, А. Дядін та ін. Мета випускної кваліфікаційної роботи – за результатами комплексу організаційно-технологічних, дослідницько-інноваційних та маркетингових методів та з урахуванням вимог НАССР та ISO розробити проект об’єкта ресторанного бізнесу. Завдання кваліфікаційної роботи: визначити локацію, неймінг та атмосферу закладу; розробити організаційний план; розробити концептуальне меню та план випуску продукції; спланувати організацію виробництва з урахуванням енергоефективності; розробити систему контролю якості та безпечності ресторанної продукції; спланувати бюджет та термін окупності ресторану; запропонувати програму розвитку ресторану. Об’єкт дослідження – процес бізнес-проектування об’єкта ресторанного бізнесу за визначеним форматом Предмет дослідження – теоретичні, методичні та прикладні засади ефективного функціонування та стратегічного розвитку закладу ресторанного господарства Інформаційна база дослідження : дані державної служби статистики України, підручники та методичні посібники, джерела з мережі Інтернет та наукові статті.