Кафедра Менеджменту Готельно-Ресторанного Бізнесу
Permanent URI for this community
Browse
Browsing Кафедра Менеджменту Готельно-Ресторанного Бізнесу by Author "Раскосов Владислав"
Now showing 1 - 1 of 1
Results Per Page
Sort Options
Item Проект бізнес-готелю у туристичній дестинації "Пуща Водиця "в місті Києві(КНТЕУ, 2020) Раскосов ВладиславАктуальність теми темою випускного кваліфікаційного проекту є проект бізнес-готелю на 150 місце у туристичній дестинації «Пуща Водиця». Відповідно до поставленої мети визначені наступні завдання: - розробити концептуальне рішення готелю та визначити його локацію, визначити функціональні характеристики, розробити організаційний дизайн готелю; - обґрунтувати обрану архітектуру готелю, розробити екстер’єр та інтер’єр готелю. Обгрунтувати дизайнерське рішення номера готелю; - розрахувати інвестиційну пропозицію проекту, визначити фінансові результати, терміни окупності та ризики проекту. Об’єкт дослідження - процес проектування бізнес-готелю на 150 місць у туристичній дестинації «Пуща Водиця». Предмет дослідження - теоретичні, методичні, прикладні засади проектування бізнес-готелю на 150 місць у туристичній дестинації «Пуща Водиця». Інформаційну базу дослідження склали законодавчі й нормативно-правові акти України, каталоги готелів, рекламних проспектів, мережі Інтернет, публікацій у вітчизняній і закордонній періодичній пресі , статистичні дані, інтернет-сайти готелів. Розрахунки проведені на основі навчального посібника «HoReCa: готелі» за редакцією А.А. Мазаракі. Практичне значення одержаних результатів полягає у можливості їх застосування при здійсненні проектування та реконструкції в підприємствах готельного господарства, розробленні концепції та управлінні їх господарською діяльністю. Структура випускного кваліфікаційного проєкту визначена метою і завданнями дослідження, викладена на 76 сторінках, включає: вступ, три розділи, висновки та пропозиції, список використаних джерел, 5 додатків та 2 графічних матеріали.